Fallout 76'ya Yıllığı 100$'dan Özel Abonelik Geliyor

Birileri çıldırmış olmalı

Fallout 76'nın ne kadar başarılı bir oyun olduğu malumunuz. Yok satan, her ay milyonlarca oyuncunun oynadığı, müthiş ilgi gören bir oyundan bahsediyoruz. Sunucular öyle kalabalık ki oyuncular Fallout 76 oynayabilmek için sıra bekliyorlar. Hal böyle olunca da böyle bir oyuna premium abonelik gelmesini de doğal karşılamak lazım, öyle değil mi?

Bethesda da herhalde tam olarak bunu düşünmüş olacak ki Fallout 1st isminde premium abonelik sistemini duyurdu. Ayda yalnızca 13 dolar, ya da yıllık abone olursanız sadece 100 dolara üye olabileceğiniz bu sistem sayesinde oyuncuların bugüne kadar ısrarla talep ettikleri bazı özelliklere sahip olabileceksiniz.

Fallout 1st aboneleri özel dünyaların keyfini çıkarabilecek (bu dünyalara siz ve yedi arkadaşınız birlikte katılabiliyor ve tamamen size özel bir dünyada oyun oynayabiliyorsunuz), sınırsız zanaat malzemesi saklayabileceğiniz bir kutuya ve hızlı seyahat noktası olarak da kullanılabilecek bir çadıra sahip olacaksınız. Ayrıca her ay dükkanda harcayabileceğiniz 1650 atom, Ranger zırhı, özel ikonlar ve mimikler de sizin olacak. Kısacası oyunda sizi görenler premium olduğunuzu anlayacaklar.

Bu arada özel dünyanızda oyunu solo oynamanız da mümkün olacak, yani tek kişilik bir Fallout 76 keyfi yaşamak istiyorsanız ayda 13 dolar vermekten başka bir şansınız yok.

Bakalım Bethesda'nın Fallout 76 konusundaki bir sonraki yaratıcı adımı ne olacak, merakla bekliyorum ben şahsen.

YORUMLAR
Mehmet
24 Ekim 2019 20:21

doğal seleksiyon işte. bu oyunu oynayan da, böyle şeylere para veren de düpedüz salaktır

osmanzi
24 Ekim 2019 16:04

Todd Howard sosyal deney yapıyor sanırım, enayi turnusolu çıkarmış.

Norrec_
24 Ekim 2019 15:43

war never changes.. no war changes.. actually bethesda never changes.. diye başlamak istedim BETHESDA SÖĞÜŞLEME STÜDYOSU İFTİHARLA SUNAR. yılın en rezalet AAA oyununu yapıp 60 dolar-Euro dan bize oyun diye pazarladılar valla helal olsun. kanvas çanta yerine naylon yolladılar, 80 dolara cam şişe gibi gösterip plastic şişe yolladılar. oyunda ki bugları aylarca çözemediler hala tonla bug ilk günden beri gelenlerle devam ediyor. atomic shop getirdiler only cosmetic dediler sonra repair kitler, scrap kitler getirip eklediler. daha ne diyelim adamlar yalan üstüne kurulu bir firma olmuş. yalan, havagazı pazarlıyor. birde neymiş yıllarca bu oyunu oynatacaklarmış yeni oyunda yok diyorlar. böyle firmanın... bunlar yeni TES için acaba neler yapacak artık korkuyorum. bu premium u alacak enayilere kerizlere de buradan selamlar. çünkü hala bu tipler yüzünden bunlar böyle şeyleri yapmaya yüz bulabiliyorlar.

Walter o`Dim
24 Ekim 2019 13:46

İnsan gerçekten hayret ediyor . Bir haftadır fallout 3 oynuyorum bu sefer full kötü karakter olarak roleplay yaptım kendime. Öyle zevk aldım ki hala taş gibi oyun. 3 ve New Vegastan sonra gelinen duruma bak. Alay konusu oldular ve hala sıvıyorlar. 

Parolamı Unuttum