Fallout: London İçin Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesinden Kurtulmanız Gerekecek

Küçük bir bedel

Fallout: London'ın yılan hikayesine dönen çıkışı nihayet gerçekleşmek üzere, ancak oyuncular bu dev modu oynamak için Fallout 4'lerinin yeni nesil güncellemesinden vazgeçmek durumunda kalacaklar.

Bildiğiniz gibi Fallout: London'ın çıkış tarihi nisan olarak belirlenmişti ama çıkışa günler kala Bethesda, Fallout 4 için yeni nesil güncellemesini duyurdu. Bu yeni nesil güncellemesi büyük ihtimalle mod ile uyumsuz olacaktı, modun yapımcıları da böyle bir sorun yaşamamak ve gerekli düzenlemeleri yapmak üzere modun çıkışını ertelediler.

Ancak Team Folon şimdi modu oynayabilmemiz için Fallout 4'ün yeni nesil versiyonunu geri almamız gerektiğini, bunu da kurulum programının kendi başına halledeceğini söylüyor.

Proje lideri Dean Carter "Güncellemelerin ardından bile Fallout 4'ün yeni nesil versiyonunun yeterince kararlı olmadığını fark ettik, bu yüzden eski versiyonu kullanacağız" diyor.

Bethesda'nın Fallout 4'ün yeni nesil versiyonunu sürekli güncelleyip hata gidermesinin de işlerini zorlaştırdığını söyleyen Carter, "Her defasında test kısmına baştan başlamamız gerekiyordu. Bu yüzden eski versiyona dönecek, ama yeni nesil versiyonu kararlı hale geldiğinde gerekli güncellemeyi yapacağız" diyor.

Fallout: London modu Nexus Mods'ta yayınlanamayacak kadar büyük olduğu için GOG üzerinden sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum