Fallout: London Tünelinin Ucunda Işık Göründü

Artık geriye sadece QA aşaması kaldı

Fallout 4 için uzun zamandır beklenen, DLC büyüklüğündeki özel Fallout: London modu için artık son düzlükteyiz. Geliştirici ekip modun şu an GOG'da testlerinin yürütüldüğünü ve bu testlerle modun ve kurulum yazılımının desteklenen tüm makinelerde sorunsuz biçimde çalışıp çalışmadığına baktıklarını söyledi.

"GOG'a QA testleri için çok sayıda versiyon gönderdik ve yeşil ışık yakmalarını bekliyoruz. Fallout: London ve kurulum yazılımının desteklenen tüm makinelerde çalıştığını kontrol etme işlemini tamamladıklarında çıkmaya hazırız demektir. Bu nihai QA sürecinin eksiksiz biçimde yürütülmesi bizim yararımıza ve GOG'a da yardımları için teşekkür ediyoruz" diyor ekip.

"Bu aralar pek bir gelişme olmuyormuş gibi görünüyor olabilir ama perde arkasında durmadan çalıştığımıza ve bu final versiyonunun olabilecek en iyi halde olmasını sağlamak için uğraştığımıza emin olun. Artık tünelin ucunda ışık göründü."

Fallout: London'ın normalde 23 Nisan 2024 tarihinde çıkması gerekiyordu. Ama Bethesda bu tarihin sadece iki gün sonrasına "yeni nesil güncellemesi" koydu ve bu da modun çalışmasını tamamen bozacaktı. O yüzden son dakikada erteleme görmüştü Fallout: London.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum