Fallout: New Vegas’ın Devasa Modu The Frontier Sonunda Geldi

27 GB’lık bir mod bizleri bekliyor

Fallout: New Vegas çıkalı 10 yılı aşkın bir süre oldu. New Vegas; Fallout 3 ile ilgili eleştirilerin ardından serinin yeniden ivme yakaladığı, Obsidian Entertainment’ın kendisi bir kez daha ispat ettiği ve oyuncuların çok beğendiği bir oyun olmuştu. Çıkışından yıllar sonra bile oynanmaya devam etmesi de bunu ispat eden detaylardan birisi.

Şimdi 10 yıl öncesine geri dönmek ve eski dostumuzla bir kez daha buluşmak için güzel bir gerekçemiz daha var. Yıllardır geliştirilmekte olan, mod ekibinin “resmi olmayan ek paket (unofficial DLC)” olarak tanımladıkları The Frontier, sonunda çıkışını gerçekleştirdi:

Mod, başlıkta da belirttiğim gibi devasa boyutlarda, 27 GB depolama alanı istiyor. Yani en büyük Fallout New Vegas modu olduğunu söylemekte hiçbir sakınca yok. Ekip; The Frontier’in 3 ana hikaye akışı, 60’ın üzerinde yan görev, yenilenmiş grafikler ve daha iyi çatışma mekanikleri sunduğunu belirtiyor. Yüzlerce aktör tarafından seslendirilmiş 27.000 satır diyalog, 150 civarında yeni silah, yüzlerce zırh ve yeni araçlar da bu modun öne çıkan özellikleri arasında.

Mod uzun süredir beklenince, çıkışında da yoğun bir ilgi oluştu. Hatta başlangıçta mod sayfası çöktü. Ama artık erişilebilir durumda. Siz de The Frontier ile New Vegas’a tekrar dönmek isterseniz, ilgili sayfaya şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
jedacandy
22 Ocak 2021 07:33

I have read it, but the information is still less than mine, i am wanting to learn more. driving directions

Parolamı Unuttum