Fallout: New Vegas'ın Seslendirmelerine Çağ Atlatan Mod Yayınlandı

Cesur Yeni Dünya

Fallout: New Vegas'ın NPC seslendirmelerini baştan aşağı yenileyen Brave New World projesinin ilk versiyonu nihayet yayınlandı. Fallout: New Vegas gerçekten de nefis bir oyun ama elbette kusurları da var, bunlardan biri de aynı kişilerin oyunda çok sayıda NPC'yi seslendirmiş olması. Hal böyle olunca da birbirinden farklı olması gereken çoğu karakterin konuşması birbirine aşırı derecede benziyor, çeşitlilik de bir hayli azalıyordu.

Brave New World bunu değiştirmek için yola çıkan bir proje. Dört yıl içerisinde 30,000'den fazla ses başvurusunu değerlendiren ekip, oyundaki NPC'lerden yaklaşık 145'ini baştan seslendirmiş. Elbette oyundaki başarılı seslendirmelerin hiçbirine de dokunmamışlar. "Eğer karakterin seslendirmesı zaten mükemmelse veya ikonik karakterlerse, onlara dokunmadık" diyen modun yaratıcıları bunlara örnek olarak da Caesar, Doc Mitchell, Legate Lanius gibi isimleri göstermiş.

"Amacımız klonların önüne geçmek, seslendirmelerin tonunu ve karakterini geliştirmekti" diyen ekip, yalnızca seslendirmeye dokunmakla kalmamış, seslendirilen NPC'lerin görünüşlerini de sesleriyle daha uyumlu hale getirecek şekilde güncellemiş.

Aşağıdaki kıyaslama videosunu izleyince siz de ne kadar iyi bir iş çıkardıklarını göreceksiniz:

Brave New World'u Nexus'tan indirebilirsiniz.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
17 Ağustos 2020 13:35

konuyla alakasız ama "Atomic Heart" in çıkış tarihi ne zaman herhangi bir bilginiz var mı bu konuda? Ben internette bulamadım hala belirsiz mi tarih? 

Ghost AssassiN
doksanlariozleyenadam
17 Ağustos 2020 21:40

5 gün önce ertelendiği haberi yapıldı.Bu yıl çıkacaktı ama seneye ertelenmiş.

//oyungezer.com.tr/haber/atomic-heart-2021e-ertelenen-oyunlar-arasina-katildi


Parolamı Unuttum