Fallout'tan Leziz ve Gerçek Yemekler - Merak Etmeyin Hepsi Temiz

Benim gibi yemek yapmayı sevenlerdenseniz bir bakın derim.

Şimdi Fallout gibi bir oyundan çıkacak yemeği yemek cesaret ister bunu kabul etmek gerekli. Ancak gerçek yemekleri radyasyona bolca doymuş gıdalarla yapmıyoruz neticede. Victoria Rosenthal isimli bir oyun yemekleri blogçusu, Bethesda ile birlikte resmi bir Fallout yemekleri kitabı hazırlamış. Bu yemek kitabının adıysa Vault Dweller's Official Cookbook ve 23 Ekim'de satışa sunulacak.

Şahsen yemek yapmaktan büyük keyif alan biri olarak biri bana böyle bir kitap hediye etse havalara uçarım herhalde. Zaman zaman kendi "lembas'ımı efendime söyleyeyim oyunlardan esinlenme yemekleri yapıyorum ancak hazır tarifler daha çok hoşuma gidiyor. Fallout da oldukça sevdiğim ve beni çocukluğuma kadar götüren bir seri zaten. Rosenthal'ın kendi blogunda da bir sürü yemek tarifi var ve tabii ki bunlar farklı farklı oyunlardan esinlenmiş. Ha, Youtube böyle tarif videolarıyla dolu diyeceksiniz, ancak hiçbiri bir kitabın yerini tutmuyor be sevgili Oyungezerler.

Tarif kitabında yaklaşık olarak 60 tane tarif var gibi gözüküyor. Bu tarifler arasında ana yemeklerden ara yemeklere, tatlılara ve çorbalara kadar her şey mevcut. Bu haberi okuyan eşim, dostum varsa onlara da mesaj olsun efendim. Yapması benden, yemesi sizden :). 

fallout-yemekleri-haberici

nuka-cola

YORUMLAR
Parolamı Unuttum