Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'nın Son Fragmanı Çıktı

Grindelwald'tan korkulur da amacı biraz fazla Voldemort gibi değil mi sanki?

 Harry Potter evrenine doyamayanların (ki ben de dahilim bu listeye) büyük bir merakla beklediği Fantastik Canavarlar: Grindelwald'un Suçları için son fragman yayımlandı. Fragman gaza getirme görevini başarıyla yerine getirse de tecrübeli izleyiciler haline geldik ve fragman ne kadar süper olursa olsun artık bu numaralara karnımız tok diyebilirim.

İlk Fantastik Canavarlar filminin sonunda Gellert Grindelwald, kahramanımız Newt Scamander ve MACUSA'nın (ABD Büyü Bakanlığı diyebiliriz sanırım) ortak çabaları sayesinde yakalanmıştı. Ancak Grindelwald işlerin burada bitmediğini ve geri döneceğini söylemişti, eh bunu da belli ki başarıyor. Hatta üstüne bir sürü de "takipçi kasıyor". Jude Law'un hayat verdiği genç Albus Dumbledore da hikayede yer alıyor ancak Grindelwald ile yüzleşecek ana karakter Scamander olacak gibi gözüküyor. Tabii ta ki o efsanevi düelloya kadar diyeyim. 

Dumbledore ve öğrencisi Scamander, Grindelwald'un peşinde badireden badireye koşturacaklar ve biz de keyifle izleyeceğiz gibi duruyor. 

Filmin yıldız oyuncu kadrosunda Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, with Jude Law ve Johnny Depp yer alıyor.  Bu isimlere ek olarak Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo vePoppy Corby-Tuech gibi isimler de filmde rol alıyorlar.

Fantastik Canavarlar: Grindelwald'un Suçları, Türkiye'de 16 Kasım 2018'de vizyona girecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum