Far Cry 5'ten Dört Kısa Fragman Çıktı Dev Fragman Bu Cuma Geliyor!

Dinci tarikat iddiaları doğruymuş!

 Ubisoft, yaklaşık bir saat önce Far Cry 5 için tam dört kısa fragman yayımladı. Gerçek zamanlı ve gerçek görüntüler üzerinden çekilmiş olan fragmanların ilkinde bir ceset akıntıya kapılmış gidiyor. İkincisinde çalılıkta koşan bir adam vuruluyor. Üçüncüsünde bir kilisede ayin yapılıyor ve koronun sözlerini duyuyoruz. Son fragmanda ise ormanlık alanda bir çığlık duyuyoruz ve ardından kuşlar dağılıyor.

Dört fragmanda birbirinden ürkütücü ve hepsinin başlığı "Welcome to Hope County" yani "Hope County'ye hoşgeldiniz"... Pek de hoşgelmişiz gibi hissettirmedi açıkçası. Far Cry 5'in de insanın ruhunun derinliklerine ineceği ve yer yer kemiklerimizin içine kadar irkileceğimizi söyleyebilirim sanırım. Bununla birlikte oyunun Montana'da geçtiği de böylece doğrulanmış oldu. Yine hikayenin ABD'deki Hristiyan bir tarikat üzerine olduğunu da bu fragmanlarda paylaşılan detaylarda görmüş olduk.

E3-2017-oyunlar-listesi

Ubisoft, Far Cry 5'in resmi tanıtımını 26 Mayıs günü, yani bu cuma yapacak ve oyunun duyuru fragmanı da yine cuma günü yayımlanacak. Biz de Oyungezer ekibi olarak fragman çıkar çıkmaz sizinle burada paylaşacağız. Bizi takipte kalın!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum