Far Cry 5'ten Yeni Assassin's Creed'e Ubisoft'un Bu Hafta Yaptığı Tüm Duyurular!

Haftanın yıldızı Ubisoft'un yaptığı tüm oyun duyurularını bir başlıkta toplayalım dedik.

 Son iki günde Ubisoft bizi harika haberlere boğdu. Sosyal medyada Far Cry paylaşımları yapıp, sağda solda bizi Yeni Assassin's Creed ile ilgili bilgiye boğdular (gerçi "sızıntıydı" ya neyse).

Biz de boş durmadık tabii ve Ubisoft'un yaptığı her açıklamayı en kısa sürede sizlere yetiştirdik. Bunca güzel ve heyecan verici haber arasında kaçırdığınız bir Ubisoft duyurusu olmasın diye hepsini bir araya toplama kararı aldık. Buyurun efendim.

Far Cry 5veThe Crew 2 Resmen Duyuruldu

Yeni bir Far Cry geleceği belliydi aslında, Ubisoft seriyi nadasa yatırmıştı. Sosyal medyada sürekli adalı paylaşımlar, efendime söyleyeyim Vaas Montenegro'dan alıntı yapmalar derken Far Cry 5'i duyurdular. Şu ana kadar oyunun sadece logosunu görebildik. Logo'ya bakarak oyunun iddia edildiği gibi Montana eyaletinde geçeceği ve bir polisi oynayacağımızı söyleyebiliriz.

Bir diğer heyecan verici haber de The Crew 2'nin duyurulmasıydı tabii. İlk oyun bazı kitlelerce çok sevilmiş, bir kitle tarafından da ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Bununla birlikte ilk oyunun hayranları heyecanla bir devam oyunu bekliyordu. Eh Ubisoft da onları bu haberle mutlu etmiş oldu. İki oyun da 31 Mart 2018'den önce resmi olarak çıkış yapacak, ancak henüz resmi bir çıkış tarihine sahip değiller.

Yeni Assassin's Creed Geliyor

Ubisoft'un kısa süreli de olsa dinlendirdiği bir diğer seri de Assassin's Creed oldu. Ancak son birkaç aydır sızıntı üstüne sızıntı oluyordu. Hatta oyunun teaser'ı paylaşılmadan sadece bir gün önce yeni oyun hakkında belki de olabilecek en büyük sızıntı yaşandı. Yeni Assassin's Creed oyunu hakkında henüz resmi bir bilgi yok, ama onun da 31 Mart 2018'den önce oyuncularla buluşacağını biliyoruz. 

South Park: The Fractured But Whole'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Aslında aylar önce oyuncularla buluşması gereken, South Park: The Stick of Truth'un devam oyunu Fractured But Whole çeşitli sebeplerle birkaç defa ertelendi. Bununla birlikte Ubisoft sonunda oyunun yeni resmi çıkış tarihini harika bir fragmanla oyunun hayranlarıyla paylaştı. Yeni South Park rol yapma oyunumuz Ekim 2017'de bizlerle!

Ubisoft Dört Yeni AAA Oyun Duyurucak!

Evet yanlış duymadınız. Bunlardan üç tanesi eski serilerin devamı olacak bir tanesi ise yepyeni bir IP olacak. Yeni IP'nin konusu ne olacak tahmin etmesi güç. Eski serilerin devamı olacak oyunlar arasında ise Beyond Good and Evil 2 olduğunu tahmin ediyoruz, çünkü Ubisoft 2016'da devam oyunu üzerinde çalışmaya başladıklarını resmen duyurmuştu. Diğer iki oyun için kapılar sonuna kadar açık.

Avatar'ın Devam Oyunu 2020'den Önce Gelmeyecek

Hayır, Aang değil, aslında insan keşke Avatar: The Last Airbender'a şöyle efsanevi bir oyun yapılsa... Öhöm, James Cameron'ın filmi Avatar'ın oyunundan bahsediyorum tabii ki. Ubisoft, ilk filmin ardından oyunun haklarını almış ve bence orta karar bir oyun sunmuştu. Aslında Avatar 2'nin (oyun) de 2018'de çıkması planlanıyordu, ancak Avatar filmleri ertelenince oyun da mecburen ertelendi. Serinin ikinci filmi vizyona girmeden  oyunun çıkmayacağı duyuruldu.

Ghost Recon Wildlands - Fallen Ghosts DLC'si Ay Sonunda Çıkacak

Ubisoft, yakında piyasaya çıkacak Ghost Recon Wildlands'ın ikinci genişleme paketiyle ilgili yeni ayrıntılar paylaştı. DLC mayıs ayının sonunda oyuncuların beğenisine sunulacak. 

For Honor'un İkinci Sezonu Shadow and Might Başladı!

Büyük bir "hype" yaratan, ancak bunu pek de karşılayamayan ve geliştirilme süreci bir hayli yavaşlamış olan For Honor da ikinci sezonuna giriş yaptı. Yeni haritalar, iki yeni şampiyon ve pek çok yenilik oyuna eklendi, ancak oyun pek de canlanmışa benzemiyor. 

Ubisoft'un geçen yıl oldukça sönük geçen E3 performansından sonra E3 2017'de fuarın yıldızlarından biri olacağını düşünüyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz Oyungezerler? Ubisoft'a bu sefer güvenelim mi yoksa bu kadar çok AAA oyun yüzünden yine topallayacaklar mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum