Far Cry 6 Yılın Oyunu Edisyonu İle Birlikte Yeni Bir Ek Pakete Hazırlanıyor

Açık dünyalar arasında soru işareti dolaşırken kaybolma hikayesi

Far Cry serisinin son oyunu çıkalı neredeyse bir yıl olacak. Geçtiğimiz Ekim ayında oyuncularla buluşan Far Cry 6, bir senelik süre boyunca eski oyunların kötü adamları Vaas, Pagan ve Joseph'i içeren üç farklı (aslında çok da farklı değil) DLC ile oyunu diri tutmaya çalıştı. Bu ek season pass içeriklerinin yanı sıra oyun içine de Rambo, Stranger Things ve Danny Trejo gibi minik çaplı bir araya gelme görevleri eklendi. Ancak UbiSoft'un Far Cry 6 ile ilgili planları henüz bitmemiş.

İlk olarak İtalya merkezli Aggiornamenti Lumia'nın yaptığı duyuruya göre Far Cry 6'ya "Game of the Year" güncellemesi gelecek. Bu yeni sürüm daha önce çıkan üç ek paket ve ultimate sürümün tüm özelliklerini barındıracak. Ancak asıl sürpriz bu yeni paket ile birlikte gelen yepyeni bir ek paket olacak gibi gözüküyor. Lumia'nın haberine göre Far Cry 6'nın yeni genişleme paketi, "Lost Between Worlds" adıyla oyuncularla buluşacak.

Henüz resmen duyurulmasa da Lumia bu paketi ve Game of the Year duyurusunu Xbox ve Windows dükkanlarındaki listelemede görmüş. Henüz bu yenilikler Ubisoft cephesi tarafından doğrulanmadı ama oyunun yıldönümü olan 7 Ekim tarihinde muhtemelen Far Cry 6'nın son sürprizlerini görürüz. Zaten ne kadar farklı olacağı iddia edilirse edilsin günün sonunda devasa bir açık dünyada soru işaretleri kovalarken kaybolacağız. Tıpkı son 4 oyundur olduğu gibi...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum