Far Cry 6’nın İlk Ek Paketi Vaas: Insanity Önümüzdeki Hafta Geliyor

Vaas Montenegro’yu da özlemiştik, iyi oldu:)

Far Cry 6 çıkmadan önce çok merak edilen konulardan birisi de serinin ikonik kötü adamlarından Vaas Montenegro ile bu oyunun hikayesi arasında nasıl bir bağ kurulacağıydı. Sorunun cevabını aslında Season Pass içeriğiyle ilgili bilgi paylaşıldığında kısmen de olsa öğrenmiştik. Yine de bizzat kendisini görmek için sabırsızlıkla bekliyordu. O gün gelip çattı bile, Far Cry 6’nın ilk ücretli ek paketi Vaas: Insanity önümüzdeki hafta geliyor.

Ubisoft’un Season Pass ile ilan ettiği üzere, Far Cry 6 için gelecek 3 ek paket, önceki oyunlardaki kötülerimiz Vaas Montenegro, Pagan Min ve Joseph Seed’e odaklanan ek paketler olacak; bu sefer de kötülerimizi yöneteceğiz. Vaas: Insanity; rogue-lite benzeri bir oynanış sunacak, oyuna “tek tabanca” başlayacağız, sonrasında yeni silahlar ve güçlendirmeler bulup yolumuza daha sağlam devam edeceğiz.

Vaas: Insanity, 16 Kasım’dan itibaren oynanabilir olacak. Sonraki 2 ek paket Pagan: Control ve Joseph: Collapse ise sırasıyla Ocak 2022 ve Mart 2022’de gelecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum