Fast & Furious Crossroads'un İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Aksiyon tam gaz

Bandai Namco Entertainment America, Universal Games and Digital Platforms ve Slightly Mad Studios işbirliğiyle geliştirilen Fast & Furios Crossroads'un tek kişilik hikaye modundan ilk oynanış videosu yayınlandı.

Fast & Furious evreninde geçen ve Vin Diesel, Michelle Rodriguez ve Tyrese Gibson'ın Dom, Letty ve Roman rollerine geri döndüğü oyunda Atina, Barselona, Fs gibi bölgelerde aksiyon dolu bir maceraya çıkacağız. Oyunun kadrosunda Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery, The Walking Dead) ve Asia Kate Dillon (Billions, John Wick: Chapter 3 – Parabellum) gibi isimler de yer alıyor.

Oynanış fragmanından gördüğümüz kadarıyla oyun filmlerin o bol patlamalı, durmak bilmeyen aksiyonlu atmosferini oldukça iyi yansıtacak gibi duruyor. Yalnız fragmanda araç dışındaki kısımlardan hiç görüntü verilmemiş olması, bu ünlü karakterleri sadece ara sahnelerde göreceğimiz gibi bir anlama geliyor olabilir.

Fast & Furious Crossroads PC (Steam), PlayStation 4 ve Xbox One için 7 Ağustos 2020'de çıkacak.

YORUMLAR
gezginttt
29 Mayıs 2020 11:40

grafikler kötü ama oynanış iyi olsaydı hiç önem arz etmezdi bence

seslendirmeler çok duygusuz-o anki olayı hiç yansıtmıyor alakası yok :D 

kayalar yıkılırken :D havada donması ayrı bir olay 

 

bu oyun olmamış daha 

Ghost AssassiN
28 Mayıs 2020 21:20

Tamam ya alacağı puan şimdiden belli oldu (50-60 arası).En kötü ihtimalle grafik ve oynanışla cezbederler dedim ama grafikler resmen 2010'dan bile daha geri bir seviyede, çamur gibi.''Her şey grafik mi kardeşim'' diye düşünen varsa bu tür şeylerde ilk izleminin grafik ve oynanıştan geçtiğini hatırlatmak isterim.Gerçi kimse bu oyun için bu savunmayı yapmaz da neyse.

nomadsoul
28 Mayıs 2020 13:51

Pentium II pc kaldırır diye düşünüyorum.

sanka_363
28 Mayıs 2020 13:04

Videonun sonundakı platformları görene kadar mobil oyun sandığıma yemin ede bilirim , umarım çıkışında sevilen bir oyun olur ve beni yanıltır 

Parolamı Unuttum