Fatal Fury, 26 Yıllık Bir Aranın Ardından Geri Dönüyor!

FATAL FURY: City of the Wolves

Dünyanın en köklü dövüş oyunu serilerinden biri olan Fatal Furyt, tam 26 yılın ardından nihayet yeni bir oyuna kavuşuyor. Seriye çıkan son oyun 1999 tarihli Fatal Fury: Mark of the Wolves olmuştu.

SNK'nın açıklamasına göre Fatal Fury: City of the Wolves isimli bu yeni oyun 2025 yılının başlarında çıkacak. Henüz platformları açıklanmamış olsa da PC, Xbox ve PlayStation için çıkacağını varsayabiliriz şimdiden. Hatta oyunun 27 - 29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan EVO Japan 2024'te oynanabilir olacağı da söyleniyor.

SNK oyuna dair iki de fragman yayınladı. Bunlardan ilki hem oyunun duyurusunu hem de çıkış tarihi içeriyor. İkinci ve üçüncü video ise oyundaki karakterlerden bazılarını ve bu karakterlerin İngilizce ve Japonca seslendirmelerini kimlerin yaptığını gösteriyor.

Şimdilik gösterilen karakterler Rock Howard (Griffin Puatu - Yuma Uchida), Terry Bogard (Michael Schneider - Takashi Kondo), Hotaru Futaba (Suzie Yeung - Manaka Iwami), Tizoc (Jalen K. Cassell - Hikaru Hanada) ve Preecha (Mia Paige - Chika Anzai).

YORUMLAR
Parolamı Unuttum