FIFA 19'un Kulüp Transferleri Bölümünde Pepe ve Fikret Orman'ın Fotoğrafı Var

FIFA 19'da Fikret Orman ve Pepe'nin fotoğrafı kullanıldı.

 FIFA 19'un çıkmasına sayılı zaman kala yeni bir detayı öğrenmiş bulunuyoruz sevgili Oyungezerler. Oyungezer Magazin'in bildirdiğine göre Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman ve Kara Kartal'ın tecrübeli defans oyuncusu Pepe'nin imza törenindeki fotoğrafı FIFA 19'da kullanılmış. İkilinin el sıkıştığı fotoğraf "Kulüp Transferleri" bölümünde yer alıyor.

Tabii ki haberin asıl kaynağı biz değiliz ve bir magazin departmanımız da yok efendim. FIFA 19 - Oynanış Tanıtım Etkinliği'nde Türk Youtuberlar'ın oynanışı sırasında bu görüntü karışımıza çıkıyor ve sanırım bu durumu ilk fark eden de Krampon Sports olmuş. Aşağıdaki görselde en soldaki kim çıkaramadım ancak ortada Kırmızı Kep bulunuyor ve en sağda da Easter GamersTV'yi görüyoruz. 

pepe-orman

FIFA 19'u PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch'te oynayabileceğiz. Oyun 28 Eylül'de çıkış yapacak, bununla birlikte oyuna üç gün önceden (25 Eylül) başlamak isteyenler için alternatif bir ön sipariş sürümü de mevcut. FIFA 19'u PS3 ve Xbox 360'ta da oynayabileceğiz ancak bu sürümler tahmin edebileceğiniz üzere kırpılmış oluyorlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum