Fifa 21'in PC Versiyonu, PS4 Ve Xbox One İle Eşdeğer Olacak

Yeni nesil özellikler PC'de bulunmayacak

Geçtiğimiz hafta ilk kez gösterilen FIFA 21, pek çok oyuncuyu heyecanlandırmış durumda. Yapılan sunumda sık sık ön plana çıkarılan "yeni nesil" özellikler ile tanışmayı bekliyoruz. Fakat görünüşe göre PC kullanıcıları, sürekli göze sokulan "yeni nesil" özelliklere kavuşamayacak.

EA'in resmi FAQ (sıkça sorulan sorular) kısmında bulunan bilgilere göre Fifa 21'in PC versiyonu, PlayStation 4 ve Xbox One versiyonu ile aynı olacak. EA, bu konu hakkında daha net açıklamalar yapılacağının da altını çizmiş. Yine de şimdilik oyunun yeni nesil özelliklerle gelmeyeceğini söylemek mümkün.

Peki nedir bu yeni nesil özellikler? Aslında şimdilik elimizde sadece EA'in paylaştığı bilgiler bulunuyor. Bunlardan ilki çok daha net ışıklandırma ve render'lama sistemleri olacak. Bu sayede geliştirici ekip oyunun çok daha gerçekçi bir hal alacağını ifade ediyor. Fragmanlarda ter damlalarına kadar görebildiğimiz Mbappe de bunun en büyük kanıtı idi.

Yani izlediğimiz fragman tamamen PS5 ve Xbox Series X versiyonuna aitmiş. Kim bilir, belki gelen tepkilerin ardından EA fikrini değiştirerek PC kullanıcılarına da ekstra özellikler sunabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum