FIFA 22 Resmen Duyuruldu ve Ön Siparişe Açıldı

Aynısının morlusu

Electronic Arts, FIFA serisinin en yeni oyunu FIFA 22'yi resmen duyurdu. Aslında bu duyurunun EA Play sırasında yapaılması bekleniyordu ama hazır COPA American ve UEFA Avrupa Şampiyonası ile futbol son derece ön plana çıkmışken gayet iyi bir zamanlama yapmışlar.

Bu duyuruya elbette bir fragman da eşlik ediyor. FIFA 22, 1 Ekim'den itibaren PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak.

FIFA 22'nin fragmanda ön plana çıkarılan özelliği ise HyperMotion teknolojisi. HyperMotion, "gelişmiş 11'e11 maç yakalama" sistemini makine öğrenmesiyle birleştirerek FIFA 22'deki futbolcuların son derece gerçekçi hareket etmesini sağlayacak. Fragmanda bunu oyun motorunun simüle edilmiş haliyle göstermeye çalışmışlar ama gerçek oynanış görüntüleri yok. Ancak HyperMotion teknolojisi PlayStation 5, Xbox Series ve Stadia versiyonlarına özel olacak. Yani EA bir kez daha PC versiyonunu oyunun eski nesil konsol versiyonlarıyla aynı tutacak. Bu durum PC oyuncularını yavaştan rahatsız etmeye başladı ama EA oyunlarının yeni nesil versiyonlarını PC'de kullanmamaya devam ediyor.

FIFA 22'de Kariyer Modu, Volta Football, Pro Clubs ve FIFA Ultimate Team modları yer alacak. Oyunun kaleci sisteminin elden geçirildiği, Kariyer Modu için yeni bir Takım Yarat sisteminin eklendiği, Volta Football modunda oynanış değişiklikleri olduğu da söyleniyor.

Oyun ön siparişe de açılmış durumda. PC'de Standart Edition 420, Ultimate Edition ise 560 lira. PS4'te Standart Edition 500, PS5'te Standart Edition 560 ve Ultimate Edition 700 lira. Xbox'ta ise Standart Edition 500, Ultimate Edition ise 700 lira.

YORUMLAR
mokanalpa
12 Temmuz 2021 13:16

Ainlaşılan bu sene fifa fos gibi yine.

Parolamı Unuttum