FIFA Başkanı, EA Sports FC'ye Meydan Okudu

EA'den daha iyi bir oyun yapıyorlarmış

FIFA başkanı Gianni Infantino, FIFA ismini taşıyacak yeni oyunlarının futbol oyunları için standardı belirleyeceğini iddia etti. Infantino bu yeni oyunun EA'in serisinden üstün olacağını da ekledi.

FIFA ile EA arasında neredeyse 30 yıl boyunca devam eden anlaşma geçtiğimiz sene sona ermişti ve FIFA 23 de EA'in FIFA ismini taşıyan son oyunu oldu. Bundan sonra EA yoluna EA Sports FC oyunlarıyla devam edecek, FIFA ismini ise doğal olarak FIFA kullanacak.

"Yeni FIFA oyunu, FIFA 25, 26, 27 ve sonrası - kızlar ve erkekler için daima en iyi futbol oyunu olacak" diyen Infantino, yakın zamanda bu yeni oyuna dair haberler alacağımızı da söylemiş.

Eğer Infantino gerçekten de FIFA 25 ismini zikrettiyse o zaman yeni oyun gelecek sene yayınlanacak ve doğrudan EA Sports FC 25'in karşısına konumlanacak demektir.

Infantino geçen sene de büyük konuşmuş ve oyuncuları sadece resmi FIFA lisansına sahip oyunlara itibar etmeye davet ederek "Küresel ve orijinal tek isim FIFA'dır. FIFA 23, FIFA 24, FIFA 25, bu böyle gider - değişmeyen tek şey FIFA ismidir ve bu isim sonsuza kadar EN İYİ olarak kalacaktır" demişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum