Final Fantasy 16’nın PC Versiyonu Resmen İlan Edildi

Ek paketler de yolda…

Final Fantasy 16’nın PC’ye de geleceğini biliyorduk, ama bu resmi olarak ilan edilmemişti. Square Enix'ten Naoki Yoshida tarafından yapılan açıklamayla Final Fantasy 16’nın PC versiyonu da resmiyet kazanmış oldu.

Final Fantasy XVI Twitter hesabında oyunun yapımcısı Naoki Yoshida’dan bir video paylaşıldı. Yoshida; oyunun çıkışının ardından 2 ay kadar bir süre geçtiğini, bu süre zarfında oyun severlerden birçok geri dönüş aldıklarını ve oyunun gördüğü ilgiden dolayı memnun olduklarını söylüyor. Ücretsiz bir güncelleme yayınladıklarını belirttikten sonra oyun için 2 ek paket geliştirmeye başladıklarını açıklıyor. Bunun ardından da oyunun PC versiyonunun geliştirildiğini resmen ilan ediyor.

Yoshida; oyunun PC versiyonu ve 2 ek paket hakkında yılın geri kalan bölümünde daha detaylı bilgiler paylaşılacağını belirterek videoyu noktalıyor.

Final Fantasy 16'nın PC'ye geliş tarihiyle ilgili henüz bir bilgi yok. Şahsen 2024'ün ilk aylarında gelebileceğini düşünüyorum. Böyle olup olmayacağını, önümüzdeki aylarda yapılacağı söylenen paylaşımlarla öğreneceğiz.

YORUMLAR
Atlas Estrella
4 Eylül 2023 19:38

Konsol versiyonu kadar stabil olabilecek mi?

Parolamı Unuttum