Final Fantasy 7 Remake Üçlemesi Advent Children'a Bağlanacak

Bir film nasıl canon yapılır 101

Final Fantasy 7 Rebirth'ün kreatif direktörü Tetsuya Nomura, Final Fantasy 7 Remake üçlemesinin sonuç olarak Advent Children'a bağlanacağını söylemişti. Games Radar'a konuşan yapımcı Yoshinori Kitase de bunu bir kez daha yineleyerek Square Enix'in bu devam filminin de remake canonunun parçası olacağını onaylamış oldu.

"Sonuç olarak Advent Children'a bağlkanacağız ve o da canonun bir parçası olacak. Genel hikaye öyle çok da çılgınca noktalara gitmeyecek ki Advent Children'a bağlanabilsin. Zaten bunu kimselerin istediğini sanmıyorum, yaratmak istediğimiz böyle bir şey değil.

Ama şu da var, hikayenin bilindik olmasını, insanların tam olarak nereye gideceğimizi bilmesini de istemiyoruz. O yüzden kelime kelime orijinali tekrarlayacak değiliz, ekstra öğeler ekleyerek hikayeye şüphe katmış oluyoruz. Bunun dengesini doğru sağlamak çok önemli. Sonuçta Final Fantasy 7 hikayesini tamamen farklı bir şeye dönüştürmeye çalışmıyoruz. Zaten genel denge buna izin vermezdi."

Kitase, Rebirth'ün üçlemedeki yerini deStar Wars: The Empire Strikes Back'e benzetmiş:

"Ortada kurulmuş bir hikaye, temel ve karakterler var, bunların kim olduğu, hepsi ilk parçada açıklanmış. Üçlemenin ikinci parçasının gerçek rolü bunu derinleştirmek, daha da ilerletmek, karakterler arasındaki ilişkilere değinmek, birbirleriyle olan alakalarını daha çok öne çıkarmak. En çok odaklandığımız şey bu."

Rebirth ile Remake'in başta savaş sistemi olmak üzere çeşitli farkları olacak. Örneğin Rebirth'te yeni sinerji saldırıları var. Ayrıca Rebirth daha bir açık dünya olacak ve içerisinde mini oyunlar ve yüzme de bulunacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum