Final Fantasy 9 Animasyon Dizisi Yapım Aşamasına Girdi

Sıradaki hedef yayıncı bulmak

Oyun dünyasının en uzun soluklu serilerinden birisi şüphesiz Final Fantasy. Bu zamana kadar sayısız oyunla hayranların karşısına çıkan marka bu kez gözüne farklı bir açıdan genç arkadaşları kestirmiş. Gelen haberlere göre 8-13 yaş aralığı için bir Final Fantasy animasyonu erken yapım aşamasına girmiş durumda. Bu çizgi dizinin Final Fantasy IX'u temel alacağı konuşuluyor.

Fransa merkezli Cyber Group Studios yeni animasyonun yapımcısı olacak. Daha önceki işlerinde okul öncesi çocukları ve 6-12 yaş arasını hedef alan işlerini gördüğümüz firmadan çok ciddi bir dizi beklemiyoruz. Firma adına konuşan CEO Pierre Sissmann, "Oyunların gerçekten güçlü bir farklı bakış potansiyeli var. FF IX'u bilenler için bu bir tanıtım olacak. Pek çok bilmeyen hayran için ise onları hayran olacakları bu evrene çekecek bir dizi olacak." dedi.

Cyber Group'un dağıtımını, lisans işlerini ve ürünlerini elinde bulunduracağı dizi şu an için kendisine bir yayıncı arıyor. Oyun uyarlamalarına son dönemde ciddi bir yatırım yapan Netflix bu diziyi de kadrosuna katmak isteyebilir. Ancak dizinin hitap ettiği kitle eski hayranların beklediği atmosferi bulamamasınıa neden olacaktır. Şu an için seslendirmen kadrosu veya yayın tarihi belli olmayan Final Fantasy IX animasyonunudan yeni haberleri merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum