Final Fantasy VII Remake’in PS Plus Versiyonu İçin PS5 Güncellemesi Geliyor

Ek paket de satın alınabilir olacak

Final Fantasy VII Remake, geçtiğimiz Mart ayında PS Plus ile verilen oyunlardan birisi olmuştu. Açıkçası çok güzel bir hediyeydi, bu kadar büyük ve başarılı bir oyunun böyle kısa bir süre içerisinde PS Plus’ta yer alması dikkat çekiciydi.

Sonrasında oyunun PS5 versiyonu duyuruldu. Ancak burada ufak bir detay söz konusuydu; PS4 versiyonuna sahip olanlar oyunu PS5’e güncelleyebileceklerdi, ama PS Plus ile alanlar için böyle bir güncelleme sunulmayacaktı. Oyuna bu şekilde sahip olanlar için üzücü bir haberdi şüphesiz. Artık onlar için de böyle bir güncelleme imkânı söz konusu olacak.

FF7 Remake twitter hesabından yapılan paylaşımda; PS Plus abonelerinin de yarından itibaren oyunu PS5 versiyonuna yükseltebilecekleri ilan edilirken, Episode Intermission’ın da kısa bir süre için %25 indirimle satın alınabileceği duyuruldu.

> Final Fantasy VII Remake Intergrade - İnceleme

Böylece artık FF7 Remake’i PS Plus aboneliği ile almış oyuncular da sadece yeni nesil versiyonuna yükseltmekle yetinmeyip bu ek paketi de satın alabilirler ve eksik bıraktıkları kısmı tamamlayabilirler. Şimdi sıra devam oyununda, bakalım o ne zaman duyurulacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum