Final Fantasy XV Karakterleri Açığa Çıkmaya Başladı

O Leviathan'ı tek başınıza indirebileceğinizi düşünmediniz değil mi?

En sevilen Final Fantasy oyunlarının en bilinen karakterlere sahip olmaları tesadüf değil. Karakterler Final Fantasy oyunlarının can damarıdır. Onları sevebildiğiniz ölçüde oyunu da seversiniz büyük çoğunlukla.

Squall, Rinoa, Cloud, Yuna gibi birçok ünlü karakteri de tasarlayan Tetsuya Nomura, Final Fantasy XV'te de karakter tasarımcılığı yapmakta (yönetmenliğin yanı sıra). Nomura'nın kaleminden çıkma Final Fantasy XV karakterlerinin bir kısmının kısaca kim olduklarını şu şekilde paylaşalım:

Noctis Lucis Caelum: Lucis prensi Noctis'in çocukken yaşadığı bir tramva ona cennet ışıklarını görme yeteneği sağlamaktadır. Bu ışık ile diğer insanların ölümlerini sezebilir. Soyluluğun getirdiği kuralları reddettiği ve başınabuyruk yaşadığı için yakınlarını kaygılandırmakta olan "Noct", zaman zaman küstahça davranıyor olsa da bunu ona sadık olanları korumak amacıyla yapmaktadır.

Gladiolus Amicitia: Soylu Amicitia Evi'nin lordu olan Gladiolus, tacı korumak için yemin etmiştir. "Gladio" ile Noctis arasında ailelerinin ve ünvanlarının ötesinde bir arkadaşlık vardır. Üstüne olan sadakati, görev bilincinden değil, dostluğundan kaynaklanır.

Ignis Scientia: Akla yatkın olan neyse her zaman onu dile getiren Ignis, bir gün geleceğin kralı Noctis'e danışmanlık yapabilmesi için mantığı ön planda tutak klasik bir eğitimle yetişmiştir. Aralarında olan derin anlayış ve güveni kullanarak Noctis'in diğer insanlara karşı kaba tavrını yumuşatmasında ona yardımcı olur.

Prompto Argentum: Serseri ve çapkın Prompto, Noctis ile okul yıllarında arkadaş olmuştur. Soylulardan olmadığı için omuzunun üzerinde bir işaret taşır. Ancak amaçları uğruna elinden geleni yapmak konusunda son derece isteklidir.

Col Leonis: Lucia tarihinde yaşayan bir efsane olan Lord Kumandan Cor Leonis'in savaş sanatına olan bağlılığı ile yalnızca kralına olan bağlılığı boy ölçüşebilir. Bu talihsiz kahraman ile Noctis'in takipçileri arasında pek sevgi yoktur ama onuru, onun bütün grubu korumasını gerektirir.

final-fantasy-xv-karakterleri-2-big

YORUMLAR
Parolamı Unuttum