Final Fantasy XV ve Wolfenstein: Youngblood Yarın Game Pass'te!

Microsoft durmuyor

Microsoft'un oyuncu dostu servisi Game Pass, Şubat ayına da hızlı başladı ve bugün Twitter hesaplarından da yapılan açıklamalarla birbirinden müthiş oyunların Game Pass'e geleceğini öğrendik. Hem de bu oyunlar için öyle çok da beklemeye gerek yok, çünkü iki büyük oyun yarın, yani 6 Şubat itibariyle Game Pass'teki yerini alacak.

Game Pass'in Xbox ve PC versiyonlarına ortak olarak gelen oyunlar Final Fantasy XV ve Wolfenstein: Youngblood. Game Pass abonesiyseniz her iki oyunu da yarından itibaren oynamaya başlayabilirsiniz.

11 Şubat'da Dead Cells'in ilk paralı DLC'si olan Bad Seed de ücretsiz olarak Game Pass'teki yerini alacak. Aynı tarihte sisteme eklenecek bir diğer DLC ise Metro: Exodus'un Sam's Story DLC'si.

Ayrıca önümüzdeki haftayla birlikte PC için Death's Gambit, Xbox için ise Death Squared yine sisteme eklenecek diğer oyunlar olacak.

14 Şubat'ta da dilerseniz Ninja Theory'nin yeni oyunu Bleeding Edge'in betasına katılabileceksiniz.

YORUMLAR
oguzkoldemir
6 Şubat 2020 10:56

FFXV'i oynarken sıkıldığım kadar FFXIII-3 oyununda sıkılmıştım galiba.

sSnake
6 Şubat 2020 10:47

Final Fantasy XV güzel bir seçki olmuş. Merak ediyorum Microsoft firmalara ne kadar para teklif ediyor GamePass'e eklemek için. Özellikle kampanya sürecinde 1$ ile üç ay erişim demek bir oyunun parasal değerini yerle bir etmek oluyor.

Parolamı Unuttum