Final Fantasy XVI Hikâye Fragmanı

Oyunun dünyasına yavaş yavaş adım atıyoruz...

Final Fantasy serisi farklı kollardan yolculuğuna devam ediyor. Bir yandan FF XIV ile çok oyunculu cephede ilerlemeye devam ederken, bir yandan yeniden yapımlar cephesinde FF VII Remake’in 2. bölümü FF VII Rebirth için geri sayım sürüyor. Araya başka yeniden yapımlar, mobil oyunlar, yan oyunlar falan da giriyor tabii.

Bir de yeni FF oyunumuz var malum, Final Fantasy XVI. Önümüzdeki yılın yaz aylarında çıkış yapacak oyun, yeni fragmanıyla bizi hikâyeye dair bilgilendirmeye devam ediyor.

Fragmanda, hem oyunun geçtiği dünyayı tanıyoruz hem de aslında kökleri serinin başlangıcına kadar uzanan kristallerin bu dünyada nasıl bir rol üstlendiğini öğreniyoruz. Oyundaki krallıklar, devletler kısaca tanıtılırken karanlığın nasıl adım adım dört bir yanı sarmaya başladığını da görüyoruz. Oyundaki çatışmalardan da görüntüler konulmuş fragmana.

Diğer Final Fantasy oyunlarını beklediğimiz gibi, FF XVI’yı da dört gözle bekliyoruz. Bir erteleme olmazsa, 2023 yaz aylarında buluşacağız kendisiyle, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum