Flash ve Arrow'un Yapımcısı Cinsel Taciz Suçlamaları Üzerine Açığa Alındı

Bir cinsel taciz suçlaması daha

Şu aralar Amerika Birleşik Devletleri bildiğiniz gibi cinsel taciz ve istismar haberleri ile çalkalanıyor. Hollywood başta olmak üzere espor camiası dahil her kesimden böyle üzücü haberler alıyoruz. 

The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow ve Supergirl'ün yapımcısı Andrew Kreisberg, cinsel taciz suçlamaları sebebi ile Warner Bros. tarafından açığa alındı. Ortağı olduğu Berlanti Productions dizilere devam edecek fakat Andrew Kreisberg bu dava sonuçlana kadar hiçbir projede aktif olarak yer almayacak. Bildiğiniz gibi ABD'de "suçu kanıtlanana kadar masumdur" gibi bir ilke var fakat söz konusu cinsel taciz ve ırkçılık olduğunda şirketler sıfır tolerans gösteriyor.

>Marvel'ın En Önemli Yazarı Michael Bendis DC'ye Transfer Oldu

The Variety'nin haberine göre Andrew Kreisberg aralarında halen The CW kanalında çalışanların da bulunduğu 15 kadın ve 4 erkeği taciz etmek ile suçlanıyor. Tabii ki Kreisberg bu iddiaları yalanlıyor ve masum birer öpücük ya da sarılmadan daha ileri gitmediğini söylüyor. Aynı haberde cinsel tacize uğrayanlardan hiçbirinin olay yaşandıktan sonra insan kaynaklarına şikayette bulunmadığı fakat son yaşanan gelişmelerden sonra sessiz kalmaktan vazgeçtikleri yazıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum