Flashpoint Filminin Geleceği Justice League'e Bağlı

Bir türlü çekemediniz şu filmi yahu!

The Flash filminin başına gelenler çiğ tavuğun başına gelmedi. Şu ana kadar dört kere yönetmeni değişen, arada rafa kaldırılan fakat en sonunda çekileceği açıklanan filmin akıbeti yine soru işaretleri ile dolu.

The Flash filminin çekileceğini öğrendiğimiz günden beri Suicide Squad ve Wonder Woman filmleri vizyona girdi. Justice League önümüzdeki günlerde vizyona girecek ve Aquaman filminin çekimleri tamamlandı. Lakin hala The Flash hakkında bir tanecik bile olumlu gelişme yok. 

>Justice League, Yeni TV Fragmanında The Flash'ın Ekmeğini Yemeye Devam Ediyor

Variety'nin yazarlarından Justin Kroll'un dediğine göre Warner Bros. film için yönetmen arayışlarına şimdilik ara vermiş. Justice League'in gişedeki başarısına ve filmde ilk defa adam akıllı izleyeceğimiz The Flash'ın ne kadar beğenileceğine bakmak istiyorlarmış. 

Tabii bu haber tamamen bir dedikodu da olabilir. Fakat benim düşüncem Flashpoint filmi ile şu an izlediğimiz sinematik evrene bir çeki düzen verileceği. Bildiğiniz gibi yapılan en son açıklamalarda izlediğimiz filmlerin DCEU'nun yani DC Genişletilmiş Evreninin bir parçası olduğunu ve çekilecek filmlerin aynı evrende geçmek zorunda olmadığı söylenmişti. Flashpoint filmi bu kargaşayı toplayacak bir "kodesten ücretsiz çık" kartı olabilir, belki de bu yüzden yönetmen arayışını durdurmuşlardır. 

Ne olursa olsun ben Jeffrey Dean Morgan'ı Batman olarak izlemek istiyorum! Lütfen yapın bunu sevgili Warner Bros. Üzmeyin bizi...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum