FM 2020’yi En Hızlı Oynayabileceğimiz Platform Google Stadia Olacakmış

Biz yapımcıların yalancısıyız:)

Football Manager 2020 bir geleneği devam ettirip serinin önceki oyunlarında olduğu gibi Kasım ayında ekranlarımıza teşrif edecek. Bu sefer bir farklılık da var tabii, çıkacağı platformlara bir de Google Stadia dahil olmuş durumda. Sports Interactive yetkililerine göre oyunu en hızlı deneyimleyebileceğimiz platform da Stadia olacakmış.

Oyunun Stadia versiyonunda maçlar daha hızlı akarken oyunumuza daha fazla lig eklememize imkan verilecekmiş. Veya lig sayısını düşük tutup daha hızlı bir oyun oynamak mümkün olacak.

Seriye aşina olanların bildiği üzere, oyun açarken eklediğimiz lig sayısı arttıkça performans düşüyor, oyun daha ağır ilerliyordu. Yapımcılar, Stadia’nın sunduğu imkanlar sayesinde bu konuda aşama kaydettiklerini söylüyorlar. Sports Interactive yöneticisi Miles Jacobson, “Footbal Manager’in Stadia versiyonu sadece bu platformda mümkün olan bir teknolojiyi içeriyor. Bulut teknolojilerinin ve Google’ın veri merkezlerinin gücünden istifade edilirken, eş zamanlı olarak daha fazla sayıda maçın işlenmesine imkan veriliyor. Bu da kayıt dosyanızda daha fazla lige yer verebilmeniz veya lig sayısını aynı düzeyde tutup daha hızlı bir oyun oynamanızı temin ediyor” şeklinde özetlemiş bu durumu. İyi hoş da bunları söylerken acaba bizim gibilerin internet bağlantı hızlarını da göz önünde bulundurmuşlar mı:)

FM 2020, Kasım ayının başında PC, Mac ve Stadia için çıkarken, FM 2020 Touch daha sonraki bir tarihte PC, Mac, iOS ve Android için çıkışını gerçekleştirecek. Switch için FM 2020 Touch ise Kasım ayının sonunda gelecek. Ön sipariş verenler, oyunun çıkışına 1-2 hafta kala paylaşılan beta versiyonunu oynayabilecek ve buradaki kayıtlarını oyuna aktarabilecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum