Football Manager 2017’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Looking to tabela

Dünyanın en bağımlılık yapıcı oyunlarından biridir herhâlde futbol menajerlikleri. Kendinizi bir kaptırdınız mı günleriniz, haftalarınız, aylarınız geçer başında. Ta ki bir yenisi çıkana kadar…

CM 01/02, FM 2005 falan derken ben de zamanında bir hayli ömrümü gömmüştüm bu oyunlara. Ona rağmen ara ara aklım oyuna gider, kafamda taktik kurar, keşfettiğim genç oyuncuların attığı gollerle yaşadığım sevinçleri düşünürüm. Kısacası, tam bir hastalık!

Aksi gibi her yıl olduğu gibi oyunun yeni sürümü yolda. Üstelik sadece birkaç ay sonra, 4 Kasım’da bizlerle olacak. Tıpkı geçen yıl olduğu gibi yanında yine bir arkadaşını, Football Manager Touch’ı da getiriyor.

Touch 2017 daha basite indirgenmiş, tamamen transfer görüşmelerine ve taktiklere odaklı bir FM olarak özetleniyor tanıtımlarda. Oyuncuya ne kadar haftalık vereceksiniz, imza parasını biraz daha aşağı çekebilir misiniz, aklını nasıl çelip de kulübün kasasını zarar ettirmezsiniz… gecenin 3’ünde neden bu soruları düşünüyorsunuz??? …türünde bir oyun kendisi. Yanında “Tüm iş başvuruları,” “Milli takım yönetimi” gibi indirilebilir içerikler de olacakmış.

FM Touch 2017, ana oyunu ön siparişle satın alanlar için ücretsiz olarak gelecek. Ayrıca FM’nin 2013’e kadar olan versiyonlarından herhangi birine Steam üzerinden sahipseniz her biri için %5’lik bir sadakat indirimi de (toplamda %20) kazanabiliyorsunuz. Bu da bir yan not olsun…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum