Football Manager 2020'den İlk Fragman Geldi

Siz olsanız ne yapardınız?

Futbol tutkunlarının vazgeçilmezi olan FMr serisinin yeni oyunu Football Manager 2020 Kasım ayında bizlerle olacak. Adım adım çıkış tarihine yaklaştığımız oyunun ilk tanıtım fragmanı da paylaşıldı.

Fragmanın içerisinde pek çok sinirli taraftarı izleme şansımız oluyor. Takımın teknik direktöründen çok daha iyi şeyler yapabileceğini düşünen bu taraftarların arasında bir de Türk bulunuyor. Tadı damağımızda kalan bu eğlenceli fragman "herkesin bir fikri var. Siz de fikrinizi söyleyin." sloganı ile son buluyor.


FM serisini yakından takip edenler biliyor olsa da oyunun genellikle kasım ayının ilk iki haftasında çıkış yaptığını belirtelim. Örneğin FM 18 10 Kasım'da, FM 19 ise 2 Kasım'da piyasaya çıkmıştı. Oyunun beta sürümü ise ekim ayının sonlarına doğru açılabileceği düşünülüyor.

Sports Interactive'in sitesindeki bilgilere göre Eylül ayının sonlarına doğru FM 2020 hakkındaki ilk detayları öğrenme fırsatı bulacağız. Resmi Steam sayfasından ön sipariş verebileceğiniz oyun, 161.10 TL'ye satışta. Oyunu ön sipariş verdiğiniz takdirde bu beta sürecinden de yararlanabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum