Football Manager 2024 Resmen Duyuruldu, Kasım Ayında Geliyor

Transfer listeleriniz hazır mı?

Football Manager serisi uzunca bir süredir bizlerle olan serilerden birisi. Yolculuğuna Championship Manager adıyla başlamış, sonrasında ikiye ayrılmış, bir süre sonra CM sonlandırılırken elimizde sadece FM kalmıştı.

Bu yıl da serinin yeni oyununun geleceğini biliyorduk. Ancak resmi duyuruyu bugüne kadar beklememiz gerekti. Resmi duyuru fragmanıyla Football Manager 2024’ün çıkış tarihini de öğrenmiş olduk:

FM 2024, serinin 20. oyunu olacak. Transfer, kadro oluşturma ve finans konularında daha akılcı bir sistemin uygulamaya konulduğu söyleniyor. Bireysel oyuncu hedefleri ve etkileşimlerle oyuncu ilişkileri geliştirilmiş. Animasyonların geliştirildiği, pozisyon yerleşimlerinin ve maçların daha gerçekçi olacağı belirtiliyor. Özellikle duran topların yenilendiğinin altı çiziliyor. Belirtilen ve belirtilmeyen yeniliklerle bizlere nasıl bir tecrübe sunacağını merakla bekliyoruz.

FM 2024; 6 Kasım’da PC, PS5, Xbox One, Xbox Series, Switch, iOS ve Android’e geliyor. Bir önceki oyunda da olduğu gibi çıkış gününde Game Pass oyunları arasında yerini alacak. Oyunun mobil versiyonuysa Netflix’e özel çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum