Football Manager’in Gözlemci Ekibi, Altyapı Kalecisinden Milli Kahraman Çıkarmış!

Şu scout ekibinden birilerini bizim kulüplere transfer etsek fena olmaz:)

Football Manager'in gözlemci ekibi dillere destandır oynayanların bildiği üzere. Oyunda yer alan on binlerce oyuncunun istatistiklerinin ne kadar gerçeğe yakın olduğu yıllardır konuşulur, hayranlıkla takip edilir. Paylaşacağımız haber de bu durumu bir kez daha teyit ediyor.

Bu gözlemci ekibinde yer alan Jack Thorpe, birkaç yıl önce Barnet alt yapısını takip ediyor. Kaleci Kai McKenzie-Lyle'ın Londra doğumlu olmakla birlikte Guyana kökenli olduğunu öğreniyor. Bunun ardından Guyana ile bir bağlantı kurup görüşmeler yapıyor ve oyuncu hakkında kendilerini bilgilendiriyor. Bu sayede Mckenzie-Lyle'ın 2017 Karayip Kupası elemelerinde penaltılar kurtarıp bir de son dakikada kafa golü atarak ülkesinde kahraman haline gelmesinin yolunu açmış oluyor :)

McKenzie-Lyle'ın macerası burada son bulmuyor tabii ki. Guyana forması giydikten sonra Liverpool ile bir sözleşme imzalamış kendisi. Gelecek vadeden bir genç yetenek olarak Liverpool alt kadrosunda yer alsa da önceki pozisyonuna (Barnet alt yapısı) göre çok ciddi bir atılım yaptığını söylemek mümkün.

Bu arada bir de video hazırlanmış, izlemek isterseniz şöyle paylaşmış olalım:

Ne dersiniz, sizce de bu gözlemci ekibinden birkaç kişiyi bizim kulüplere getirsek iyi olmaz mı :) Böylece milyonlarca lira harcamadan nokta atış transferler yapabilirler belki.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum