For Honor Ve Prince Of Persia, Yeni Etkinlikte Bir Araya Geliyor

Harika bir etkinlik daha

Yaptığı temalı etkinliklerle adından sürekli olarak söz ettirmeyi başaran For Honor, bu kez de Prince of Persia evreni ile birleşmeye hazırlanıyor. Daha önce Rabbids ve Assassin's Creed gibi crossover'lar yapan For Honor, temasına oldukça uygun bir Ubisoft oyunu ile karşımıza çıkacak.

Blades of Persia isimli etkinlik, 19 Mart'ta start alacak. Bu süreç içerisinde kısa süreliğine oyunda yer bulacak Ruler of Time modu ve Prince of Persia temalı pek çok kozmetik bulunacak.

Kısa süreli Ruler of Time etkinliğinde oyuncular Harbor Dominion haritasının farklı bir türevine yolculuk ederek Prince of Persia'dan tanıdığımız "Dark Prince" ve ordusuna karşı bir savaş verecek. Bu modun sonunda çeşitli ödüller de sizi bekliyor olacak. Buna ek olarak mod içerisindeki menüler, görseller ve müzikler de Prince of Persia temasına uygun şekilde değiştirilecek.

Ratash ve Sandwraith kostümleri 20.000 Steel'a satışa sunulurken The Prince's Execution skin'i 10.000 Steel'a satın alınabilecek. Oyun alanında 26 yeni silahın bulunabileceğini paylaşan Ubisoft, bedava kostümler ve kozmetiklerle de oyuncularını sevindirecek.

Etkinliğin 2 Nisan'a kadar devam edeceği de açıklandı.

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
13 Mart 2020 20:25

Yakın zamanda oynadığım bir oyuna çok benziyor, sizce hangi oyun bu? :) Grafik, ses ve animasyonları açısından.

Parolamı Unuttum