Advertisement

Forspoken’ı Bitirmek 30-40 Saat Sürecekmiş

Oyunun yönetmeni öyle diyor

Forspoken, son aylarda ya yeni fragmanlarıyla ya oyuna dair paylaşılan bilgilerle sürekli gündemde. Bu tanıtım stratejisinin yerinde olup olmadığını oyun çıktıktan sonra anlarız artık. Bugün bir kez daha haberlere konu oluyor kendisi.

3DJuegos sitesiyle yapılan bir röportajda, Forspoken’ın yönetmenlerinden Takeshi Terada, ortalama oyun süresiyle ilgili bir bilgi de vermiş; buna göre yaklaşık olarak 30 ila 40 saat sürecek bir oyun bekliyor bizleri.

Bu süre oyunun ana hikayesini tamamlamak için geçecek süre. Terada, Forspoken’ın endgame içeriğinin de bol olduğunu söylüyor, ikincil görevler, ekstra keşiflerle oyuncuyu meşgul edebilecek bir oyunmuş Forspoken.

Tabii önceden yorum yapmak pek mümkün değil, ancak oyun çıktıktan sonra görebileceğiz net tabloyu. Forspoken, 24 Ocak 2023’te çıkış yapacak. Önümüzdeki yılın ilk büyük oyunu diyebiliriz. Bakalım 2023’e nasıl başlayacak Square Enix.

YORUMLAR
Atlas Estrella
13 Eylül 2022 19:03

Hidoş olsaydı böyle yapmazdı. 1 dakikalık bir fragman yayınlar, sonra birkaç yıl sessizliğe gömülürdü. Yanlış yapıyor bu adamlar, Hidoş'tan ders almalılar.

Parolamı Unuttum