Fortnite v9.30 Yaması Yayınlandı - Neler Değişti?

Yeni içeceğimiz fondip bombası

Epic Games, dünyanın en popüler battle royale oyunlarının başında gelen Fortnite için v9.30 güncellemesini yayınladı. Bu güncellemeyle birlikte oyuna Fondip Bombası isminde yeni bir silah başta olmak üzere bir çok yenilik ve dengeleme gelmiş oldu.

Kendinizi ve takım arkadaşlarınızı serinletebileceğiniz enfes Fondip Bombası'nın videosunu aşağıda izleyebilirsiniz:

Bu yeni eşyayı kullandığınızda ortaya saçılan sıvı temas ettiği oyuncuları iyileştiriyor. Yama notlarına göre etki alanı içindeki oyuncular anında 20 sağlık/kalkan kazanıyormuş.


Bu hafta Fortnite'a sınırlı süreli üç harita rotasyonu da geliyor. Keskin Nişancı Çatışması Çiftli ile sadece keskin nişancı tüfeklerini kullanarak savaşacak, Üçlü ile üç kişilik ekiplerle klasik Battle Royale oyununa katılacak ve Som Altın Ekipler ile efsanevi silahları kullanabileceksiniz.

Silahlar ve Eşyalar kısmındaki başlıca değişikler şöyle:

  • Pompalı Tüfeklerin Gecikmesi Kaldırıldı: Pompalı tüfeklerde gecikme artık sadece üzerinde hangi türden olduğu fark etmeksizin iki pompalı tüfek taşıyan oyunculara uygulanacak.
  • Çatışma Pompalı Tüfeği'nin uzun menzildeki etkisi azaltıldı: Orta menzildeki hasarı %10 azaltıldı. Uzun menzildeki hasarı %20 azaltıldı.
  • Mahzene Kaldırılanlar: Patlayıcı Yay, Çifte Tabanca, Dinamit
  • Yakınlığa Duyarlı Bomba Atar'lara binme özelliği kaldırıldı: Bu silahın attığı mermiler hızlı olduğu için oyundaki yapıların ve nesnelerin yüklenmesiyle ilgili sorun çıkıyordu.
  • Fırtına Balonu, oyunculara kısa bir gecikmeyle hasar vermeye başlayacak; böylece oyundaki normal fırtınayı aynen taklit edecek.
  • Fırtına Balonu kullanıldığında artık ses simgesi görünecek.
  • Oyuncaklar artık Başlangıç Adası'ndaki avlama bildirimleri ekranında görünmeyecek.

Yayınlanan tüm yama notlarına Epic Games'in Fortnite sayfasından erişebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum