Forza Horizon 3, Yolun Sonuna Geliyor

27 Eylül’den sonra satın alınamayacak

2016 yılında çıkan Forza Horizon 3, serinin PC ile buluştuğu ilk oyun olmuştu. Avustralya temalı haritasıyla, Hot Wheels eklentisiyle ve belki biraz da PC’de ilk FH oyunu olmasının da etkisiyle kendinden bahsettirmeyi başaran bir oyundu. Eğer merak eder de oynamak isterseniz, oyunu satın almak için önünüzde bir buçuk ay kadar bir süre var, zira 27 Eylül’den itibaren satıştan kaldırılacağı açıklandı.

Aslında bu serinin rutin uygulaması bu şekilde; önceki oyunlarda da benzer bir süreç takip edilmiş durumda. Bunun gerekçelerinden birisi telif hakları olabilir, gerek araçlar gerekse müzikler için. Her ne kadar satıştan kaldırılıyor olsa da öncesinde satın almış olanların oyuna erişimi konusunda bir sıkıntı söz konusu değil, onlar yine oyunu oynamaya devam edebilecekler. Ancak, online kısımları ile ilgili bir değişiklik söz konusu olacak mı, bu nokta şimdilik belirsiz.

Oyunun satıştan çekilmesinden önce ciddi bir indirim de yapılmış durumda, oyunun farklı versiyonlarında ortalama olarak %70 gibi bir indirim söz konusu; dilerseniz Microsoft Store sayfasına şuradan erişebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum