Fotoğrafçılar Karantina Dönemini RDR2 İle Atlatıyor

Ortaya harika kareler çıkmış

COVID-19 krizi hepimizi evlerimize kilitlemiş durumda. Bu krizden en çok zarar gören iş dallarından birisi de haliyle fotoğrafçılık. Doğayı, insanları ve dünyayı yakından gözlemlemesi gereken fotoğrafçılar, evde geçirdikleri zamanı üretken yapabilmek adına oldukça ilginç bir yol geliştirmiş. Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere bazı fotoğrafçılar Red Dead Redemption 2'den harika görüntüler üretmeye başlamış.

Geçtiğimiz yılın en popüler oyunlarından biri olan Red Dead Redemption 2, görsel açıdan oldukça tatmin edici. Bu durumu fırsat bilen fotoğrafçı Craig "Sixstreetunder" Whitehead, oldukça ilginç görüntülerin ortaya çıkmasını sağlamış. Aklını korumanın yolunun "sanal fotoğrafçılıktan" geçtiğini belirten Whitehead, bir Lemoyne sakininin ev önündeki fotoğrafını paylaşmış.

Bir diğer "sanal fotoğrafçı" olan Nick "sleepingastronaut" Fabian ise sokak sanatını Red Dead Redemption 2'ye taşıyan isimlerden biri. RDR2 karakterlerinin siyah beyaz fotoğraflarını çeken Fabian, pek çok şehir sakinini hikayenin önemli bölgelerinden geçerken fotoğraflamayı başarmış.

Instagram'da Red Dead Redemption 2 hashtag'inin altı da bu gibi fotoğraflar ile dolmuş durumda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum