Fotoğrafik Grafikli Korku Oyunu Get Even’dan Yeni Video

Nihayet…

Get Even bundan taaa 2 sene önce, 2014’te duyurulmuş ve gerçeğe fazlasıyla yakın grafikleriyle aklımızı başımızdan almıştı hatırlarsanız. Hatta sevgili Ömer daha öncesinde, “Uyarı: Bu Görüntüler Gerçek Değildir” şeklinde haber yapmıştı oyunda kullanılacak teknolojinin haberini.

Ama o zamandan beri de kendisinden sadece tek bir haber alabilmiştik, o da oyunun çıkış tarihinin bir sene ertelenerek 2016’ya itildiğiydi. Neyse ki Gamescom’da boy gösterenler arasında Get Even da var! Hem de oldukça tekinsiz bir videoyla…

The Farm 51 (Necrovision) tarafından geliştirilen oyunun konusu hakkında da ilk bilgiler paylaşıldı. Oyunda Cole Black adında, hafızasını kaybetmiş (Heh!) bir adamı canlandırıyoruz. Gözünü terk edilmiş bir deli hastanesinde (Hah!) açan kahramanımızın hatırladığı tek şey üzerine saatli bomba bağlanmış bir kızı kurtarmak için burada olduğudur. Black oyun boyunca iki soruya cevap arayacak: Neden buradayım? O kız kim?

Konusu çok klişe olsa da video bayağı sağlam. Bana biraz Condemned tadı verdi, ki kendisi bu türde oynadığım en başarılı yapımlardan biriydi. Yalnız o ilk videolardaki etkileyici grafiklerden pek bir eser kalmamış gibi. Evet, grafitilerle kaplı o meşhur koridoru yine görüyoruz ama… ya geri kalanı? Kapılar, duvarlar, koridorlar vs. o heyecan verici gerçekçilikten uzak göründü bana (Kıyas yapmak için haberin başındaki linklere tıklayarak eski videolara göz atabilirsiniz).

Kötü haberse dağıtımcı Bandai Namco’nun oyunu bir kez daha ertelemesi ve 2017’ye itmesi oldu. Get Even PC, PS4 ve Xbox One için geliştiriliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum