Foxhole'ün En Büyük Lojistik Grubu Greve Gidebilir!

Oyuncuların sendikalaşması farklı oluyor

Dürüst olalım, pek çok oyunda en az sevgiyi alan rollerden biridir destek birimleri. Grupları ayakta tutup savaşların gidişatını değiştiren bu güruh aslında çok daha fazla saygıyı hak ediyor. İşte bu gruplardan biri sonunda ses çıkartarak kendilerine yapılan bu haksızlığa son verecek.

Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde de popüler olan Foxhole isimli oyunun en büyük lojistik “sendikası” olan “The Logistics Organisation for General Improvement” (L.O.G.I), yapımcıları ilgilendiren önemli bir açıklama yayınladı. Bu açıklamada oyunun lojistik birimleri için oldukça basit ve can sıkıcı sistemlere sahip olduğu belirtiliyor.

L.O.G.I, yaptığı açıklamada geliştiriciden bu sorunlar üzerine odaklanmasını istemiş. Hatta grubun bildirisinde, L.O.G.I üyesi 1800 kişinin imzası da bulunuyor. Sendika, 10 Ocak’tan beri bekledikleri cevabı alamazlarsa greve gideceklerini de eklemiş.

Eğer grev gerçekleşirse Foxhole’deki ön cepheler cephanesiz ve yardımsız kalacak. Bu durum oyuncuları etkileyerek oyuncu sayısının düşmesine neden olabilir. Oldukça kompakt bir kitleye sahip olan oyun bu durumdan yara alacaktır. Bakalım stüdyodan bir açıklama gelecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum