Franck Ribery, FIFA 20’deki Halini Kendisine Pek Benzetememiş

Adam haklı, kim benzetebilir ki :)

FIFA 20 denildiğinde aklımıza neler geliyor? Mikro ödemeler, paketler, oyun içi satın alımlara yatırılan milyon dolarlar, parayı verenin düdüğü çaldığı FUT ve diğer güzellikleri. E tabii bir de yıldız futbolcular var, gerçeklerine olabildiğince benzer modellendikleri iddia edilen.

İddia edilen diyorum, zira Franck Ribery söz konusu olduğunda bu modelleme işi pek de başarılı yapılmamış gibi görünüyor:) Ribery, twitter hesabında paylaştığı mesajda ‘Çocuklarımla FIFA 20 oynadım. Hey, EA Sports. Bu adam da kim?” diyerek şu görseli paylaşmış:

Franck Ribery FIFA 20'de:)

Görsele bakınca Ribery’ye hak vermeden edemiyor insan, hakikaten kendisiyle alakası yokmuş bunun:) Takipçileri de böyle düşünmüş olsa gerek, Ribery’nin mesajı an itibariyle 71.200 beğeni almış, 15.700 kere paylaşılmış durumda.

Konami de boş durmamış bu mesaja yanıt olarak “Hey Franck! Bu kim biliyor musun?” şeklinde bir mesajla Ribery’nin PES’teki görüntüsünü paylaşmış.

Ribery’nin Bayern Munich’ten Fiorentina’ya geçişinin ardından bu sene FIFA Ultimate Team’de kendisine yer verilmediği görülmüştü. EA herhalde pek önemsemedi kendisini -ki ortaya böyle bir sonuç çıktı. Yoksa FIFA 19'da şöyle modellenmiş bir oyuncu, nasıl olur da bu hale gelir, öyle değil mi:)

Ribery’nin mesajı altında epey geyik muhabbeti yapılıyor. Siz de biraz tebessüm etmek istiyorsanız bir göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum