Frictional Games, Amnesia: The Dark Descent'in Kaynak Kodlarını Paylaştı

Güzel bir jest

SOMA'nın ve Amnesia serisinin geliştiricisi Frictional Games, oyunun 10. yıldönümü şerefine Amnesia: The Dark Descent'in artık Açık Kaynaklı olduğunu açıkladı ve kaynak kodlarını paylaştı.

Yayınlanan kaynak kodları hem The Dark Descent, hem de A Machine For Pigs'in kodlarını içeriyor ve ayrıca içerisinde editör kodları da mevcut.

Frictional Games'in kreatif yönetmeni Thomas Grip, modların Amnesia'nın önemli bir parçası olduğunu ve yıllar için The Dark Descent için binlerce mod geliştirildiğini söylüyor. Bu kullanıcı içerikleri için oyunculara müteşekkir olduklarını belirten Grip "bizim de karşılığında bir şeyler verme zamanımız gelmişti" demiş.

Oyunun kaynak kodları açık olarak yayınlanmış olsa da Amnesia: The Dark Descent dijital mağazalarda satılmaya devam edecek. Bu kodlar GPL3 lisansı altında dağıtıldığından oyun ve tüm içeriklerinin sahibi hala daha Frictional Games, ama oyuncular da bu kaynak kodlarını diledikleri gibi kullanabilecekler.

Eğer ilginizi çekiyorsa Amnesia: The Dark Descent'in kaynak kodlarını şuradan, Amnesia: A Machine For Pigs'in kaynak kodlarınıysa şuradan indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum