FromSoftware Birden Çok Proje Üzerinde Çalıştığını Açıkladı

Ne yaparlarsa yapsınlar heyecan verici olacağı kesin

Son olarak Elden Ring isimli şaheserle karşımıza çıkan FromSoftware, birden çok proje için işe alımlara başladı. Twitter hesabından paylaşılan mesajda "birden çok yeni proje için çeşitli pozisyonlarda yeni işe alımlar yapmaya başladık" diyor ve ilgilenenleri kariyer sayfasına yönlendiriyorlar.

Arananlar arasında oyun tasarımcılarından programcılara, sanat yönetmeninden animasyonculara kadar çok çeşitli farklı görevler mevcut. Bunların arasında Oyun Planlamacısı görevi de var ve bu rolün açıklamasında da projelerin geliştirme aşamasının başlarında olduğunu, "fikir ve konseptleri söze dökmek ve oyunun öz kısmını yaratmak" ile sorumlu olunacağı söylenmmiş.

Ayrıca Araştırma ve Geliştirme kısmı için de işe alım yapılıyor, bu da stüdyonun geliştirici kabiliyetlerinin seviyesini artırma amacı güdüyormuş.

FromSoftware'in ekibi bir hayli genişletmek istediği belli. İş ilanları arasında projelere dair pek bir ipucu yok, ama Karakter Tasarımcısı rolünde "mecha tasarımı" sözü geçiyor. Bu da oyunlardan birinin Armored Core olduğunu açık ediyor bence.

Elden Ring DLC'si ve muhtemelen yeni bir oyun da projeler arasında yer alıyor olmalı. Ne olursa olsun heyecan verici bir haber olduğu kesin.

YORUMLAR
Atlas Estrella
26 Haziran 2022 04:47

Adamsın Hidoş, adam!

Ghost AssassiN
Atlas Estrella
30 Haziran 2022 16:39

Hidoş kim?


Parolamı Unuttum