FromSoftware, Shadow of the Erdtree'den Yeni Bir Yaratık Paylaştı

Yine dehşet tasarımlar bizi bekliyor

"Umbranın altında yiyecek bir şeyler arayan terk edilmişler yeni bir efendinin kendilerini kucaklaması için dua ederler" diyor FromSoftware, Elden Ring'in genişleme paketi Shadow of the Erdtree'de yer alacak bir yaratığın görseline eşlik eden mesajda.

Görselde kocaman, parlayan bir kafaya sahip bir yaratık görüyoruz. Çok zayıf bir yaratık bu, adeta kemikleri sayılıyor. Yırtık pırtık bir de pelerini var. Ama asıl dikkat çeken kısmı tabii ki o ampul gibi kafası. Arkasında yatan hikaye nedir acaba?

Shadow of the Erdtree'nin ana temalarından birinin altın olduğunu biliyoruz ve belki de bu parlayan şey de Erdtree'den sızan özüt gibi altına atıf yapıyordur.

Bloodborne oynadıysanız Winter Lantern ismindeki yaratıkları hatırlarsınız. Açıkçası benim oyunda en sinir olduğum yaratıkların başında gelirlerdi. Nightmare Frontier'de karşılaştığımız bu yaratıkların yine böyle gözlerle dolu kocaman kafaları vardı ve görüş alanlarına girdiğiniz anda Frenzy metresi dolmaya başlardı. Kanla kaplı giysileri, birbirine yapışmış parmakları ve Doll'unkiyle neredeyse aynı giysileriyle gerçekten de korkutucu yaratıklardı. Belki Shadow of the Erdtree'nin bu yeni yaratığı da benzer bir etkiye sahip olur.

Shadow of the Erdtree, 21 Haziran'da bizimle olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum