Front Mission 2: Remake’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Haziran'da geliyor

Bu yılın yeniden yapımlarından Front Mission 2: Remake için de çıkış tarihi en sonunda belli oldu; bir fragmanla ilan edildi:

Front Mission, taktik RYO klasiklerinden birisi olarak değerlendirilebilir. Serinin2. oyunu, yeniden yapımıyla Japonya dışına çıkış yapmaya hazırlanıyor. Bu yeniden yapımda, orijinal oyunun birçok özelliği korunurken, görseller güncelleniyor, yeni özellikler ve geliştirmeler ekleniyor.

Yeniden yapımda, yükleme sürelerinin azaltıldığı, daha fazla dil desteğinin eklendiği, yeni renklendirme ve kamuflaj özelliklerinin geldiği, oyun içi efektler eklendiği ve oyun müziklerinin de yenilendiği belirtilmekte.

Oyunun hikayesi, Huffman çatışmasından 12 yıl sonrasını konu alıyor. Alordesh Cumhuriyeti, savaş sonrasında ekonomik açıdan ciddi yara almış, yoksullaşmış durumda. 2102 Haziranında Ven Mackarage önderliğindeki Alordesh Ordusu askerleri ayaklanıyor, O.C.U.’dan (Okyanusya Birliği) bağımsızlıklarını ilan ediyorlar. Bu devrim ordusu Alordesh’i ele geçiriyor. O.C.U. askerlerinden Ash ve hayatta kalan arkadaşları, ülkeden kaçmayı planlarken bu darbenin arkasında büyük bir komplonun olduğunu açığa çıkarıyorlar.

Front Mission 2: Remake; 12 Haziran’da Switch için çıkış yapacak. Bakalım oyun severlerin beğenisini kazanabilecek mi.

YORUMLAR
mokanalpa
9 Mart 2023 12:53

Ps5 e gelir mi. 

allalla
7 Mart 2023 18:45

ilk oyunun remake'i facia idi. remastered'a, remake demişler resmen.

ikinci oyun daha iyi olur umarım.

FM5'ten devam şimdilik...

Parolamı Unuttum