Frontier Bir Warhammer Age of Sigmar Oyunu Geliştirecek

Ama hemen heves yapmayın

Elite Dangerous'un geliştiricisi Frontier Developments, Games Workshop'un ünlü Warhammer Age of Sigmar minyatür savaş oyununa dayanan bir gerçek zamanlı strateji oyunu geliştirmek için gereken lisansı aldığını duyurdu. Dünyanın en popüler minyatür oyunlarından biri olan Warhammer Age of Sigmar hem PC; hem de konsollar için geliştirilecek ancak bu oyunu görmek için oldukça uzun bir zaman gerekecek.

Frontier Developments CEO'su, Elite ve Frontier serilerinin yaratıcısı David Braben oyunun 2023 mali yılı için planlandığını duyurdu ki bu da en az 3 yıllık bir süre anlamına geliyor.

Braben, Games Workshop'tan bu lisansın alındığını duyurmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ve İngiltere'nin iki önemli firmasının yeni bir projede bir araya gelmesinin son derece heyecan verici olduğunu belirtmiş. Tabii ki bu açıklamanın yıllar öncesinden yapılma sebebi oyunculara müjde vermekten ziyade yatırımcıları bilgilendirmek olduğunu biliyoruz, zaten bu tür lisans anlaşmaları veya planlar genellikle yatırımcılar veya hissedarlarla paylaşılan brifinglerde ortaya çıkıyor.

Age of Sigmar da dört fraksiyon bulunuyor: Order (Düzen), Chaos (Kaos), Death (Ölüm) ve Destruction (Yıkım). Bu da açıkçası bir GZS oyunu için oldukça güzel bir ortam sunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum