Frontier, Elite Dangerous: Odyssey'i Ertelediğini Açıkladı

Sebebi devam etmek olan pandemi

Frontier, korona virüs salgınını devam etmekte olması sebebiyle Elite Dangerous: Odyssey'in ertelendiğini açıkladı. Pandemi ve beraberinde gelen kısıtlamaların oyunun geliştirme takvimini ciddi biçimde etkilediğini belirten stüdyo, Elite Dangerous oyuncularının merakla bekledikleri Odyssey genişlemesinin gecikeceğini belirtti.

Normalde oyunun hem PC, hem de konsollar için bu yılın başlarında çıkması gerekiyordu. Yani çıkışa artık gün sayarken ertelenen oyunun yeni çıkış takvimi PC için 2021 ilkbahar sonu, konsol için ise 2021 sonbahar olarak belirlendi.

"Lütfen şunu bilin ki bu zor kararları vermemizin sebebi Odyssey'in hangi platformda olursa olsun tüm Komutanlarımız için inanılmaz bir deneyim yaşatmasını sağlamak ama bu esnada dünyanın içinde bulunduğu zorlu koşullarda ekiplerimiz için de gerçekçi deadline tarihleri belirleyebilmek. Tüm oyuncu topluluğumuzdan samimiyetle özür diliyoruz. Sabırla beklediğinizi ve bu haberin sizler için ne kadar hayalkırıklığı olduğunu biliyoruz" diyor Frontier.

Elite Dangerous: Odyssey'in alfa erişimi planları da devam ediyor, ama bu da ilkbahar başına ertelenmiş durumda.

Odyssey genişlemesi sayesinde Elite Dangerous oyuncuları ilk defa araçlarından dışarı çıkabilecek ve oyunun engin galaksisinde yer alan uzay istasyonlarından gezegenlere kadar pek çok yeri yaya olarak gezinebilecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum