Frostpunk Resmi Olarak Türkçe’ye Çeviriliyor!

"Hava buz gibi hocam, atkı alın."

 This War of Mine’ın yapımcılarının yeni oyunu Frostpunk’a geçtiğimiz hafta kavuşmuştuk. Tüm dünyayı kaplayan soğuk hava dalgası nedeniyle evlerinden kaçıp kuzeye gitmek zorunda kalan bir grup insanı yönettiğimiz oyunda amacımız, ısı için kullandığımız devasa bir jeneratörün etrafına kendi kendini döndürebilecek bir şehir inşa etmek. 

> Frostpunk İnceleme
> Frostpunk İnceleme Puanları

This War of Mine’ın Türkçe altyazı desteğinin gelişi sonrasında, 11bit’in ikinci oyununda aynı desteği görememek birçok Türk oyuncuyu hâyâl kırıklığına uğratmıştı. Fakat oyunu oynamak için altyazı bekleyen Oyungezerlere iyi bir haberimiz var, zira oyun 11bit tarafından resmi olarak Türkçe’ye çevrilmekte!

11bit’ten temasa geçtiğimiz Partnerlik Yöneticisi Pawel Miechowski, stüdyonun oyunu Türkçe’ye çevirdiğini söyledi. Fakat Pawel, oyunda 100 binin üstünde çevrilmesi gereken kelime olduğu için şimdilik tahmini bir tarih veremeyeceğinin altını çizdi.

Frostpunk’ı birkaç hafta içinde Türkçe altyazıyla oynamamız pek mümkün değil gibi ama yine de 11bit’in çeviri üstünde aktif olarak çalıştığını bilmek bizim için iyi bir haber.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum