Advertisement

Frostpunk'ın Yapımcısından Üç Yeni Oyun Geliyor

Birini Summer Game Fest'te görebileceğiz

Yaz ayları biz oyuncular için hızlı geçecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde PlayStation'ın bomba sunumunun üzerine Summer Game Fest için geri sayıma başladık. Etkinliğin Frostpunk tutkunları için ayrı bir heyecana ev sahipliği yapacağını ise an itibariyle öğrenmiş bulunuyoruz. Yapımcı 11 Bit, yeni oyununu Summer Game Fest kapsamında tanıtacağını resmen açıkladı.

Stüdyonun elindeki projelerin sayısı ise bir hayli fazla. 11 Bit Studios'dan gelen açıklamaya göre ekip Frostpunk 2 ile birlikte tam üç yeni oyun daha geliştiriyor. Bu oyunlardan birinin Summer Game Fest'in PC Gaming Show segmentinde gösterileceği doğrulandı. Hatta stüdyonun resmi Twitter hesabından konuyla ilgili bir video da yayınlandı.

Videoda ünlü cerrah Alexis Carrel'in "İnsan acı çekmeden kendini yeniden oluşturamaz, çünkü o hem mermerdir hem de heykeltıraş" sözünü görebiliyoruz. Bu da haliyle yeni oyunun korkutucu bir yapıya sahip olabileceği anlamına geliyor. This War of Mine gibi ikonik bir oyuna imza atmış ekibin yeni oyununu bizler de merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum