Frostpunk'ın Yeni Genişlemesi, Kıyamet Öncesini Anlatacak

Son Sonbahar

Frostpunk, gelecek ay bugüne kadarki en büyük genişleme paketine kavuşacak. The Last Autumns ismindeki bu yeni genişleme ile Frostpunk'ın o dondurucu kıyametinin öncesine dönecek ve karlardan uzak bir dünyada yerleşimimizi kurup yönetebileceğiz.

Elbette Frostpunk oynayanlar oyunun ne kadar çetin bir oynanış sunduğunu biliyorlar ve The Last Autumn da kulağa belki kolay gibi gelmiş olabilir, ama durumun bununla uzaktan yakından alakası yok. Bu genişleme paketi de oldukça zorlu olacak ve bir kez daha insanoğlunun doğaya meydan okuması işlenecek. Sonuçta yaklaşmaka olan felaket bilindiğinden insanlarımızı kurtarmak için o dev jeneratörlerin inşasına da başlayacağız.

Oyunda yeni binalar, araştırılacak yeni teknolojiler, Frostpunk toplumunu şekillendirecek yeni bir Book of Laws da bulunacak.

Frostpunk - İnceleme

Frostpunk'ın baş tasarımcısı Kuba Stokalski genişleme paketini planladıklarından bir ay erken yayınlayacaklarını ve bu paketin şimdiye kadar Frostpunk için yaptıkları en iyi işlerden biri olduğunu söylüyor.

The Last Autumn'un çıkış tarihi 21 Ocak 2020 ve ayrı olarak da satın alınabilecek bu paket Frostpunk için season pass satın almış oyunculara ücretsiz verilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum