Gabe Newell, Bazı Steam Deck'leri Kapı Kapı Dolaşıp Elden Teslim Etmiş

Bir kargo çalışanı olarak Gabe Newell

Valve'ın CEO'su Gabe Newell, bu hafta dağıtımına başlanan Steam Deck cihazlarından bazılarını bizzat kapı kapı dolaşarak kendisi teslim etmiş. Hatta bazı şanslı kişiler sipariş vermedikleri halde Steam Deck'e kavuşmuşlar.

Bunu ilk gündeme getiren kişi Reddit kullanıcısı ‘bitfiddler0’. Geçen hafta "Steam Deck siparişiniz erkenden ulaştı, Cumartesi günü teslim edeceğiz" maili almış ama bunun bir spam mesajı olduğunu düşünmüş. O yüzden de karısına "belki kargo gelir" diyerek arkadaşlarıyla birlikte kayak gezisine gitmiş.

Cumartesi günü gerçekten kargo gelmiş ve getiren kişi de bizzat Gabe Newell'mış. Tabii adamın karısının oyunlarla falan işi olmadığı için Gabe'yi de tanımamış. Hatta "bir geri bildiriminiz olursa bana email atabilirsiniz" diyen Gabe'ye, "Tabii ki, isminizi tekrar alabilir miyim?" diye bile sormuş :)

Yine bir başka Reddit kullanıcısı da yan komşusunun Steam Deck siparişi vermesinden faydalanmış. Ev arkadaşı "aha da Gaben" deyince Gabe Newell'a seslenmişler. O da evde kaç kişi olduklarını sorup minibüsten her biri için birer tane Steam Deck çıkarmış. Gabe Newell'ın verdiği Steam Deck'ler ayrıca kendisinin imzasını da taşıyorlar, yani satmak isteyenler için de değerlerinin daha da yükseldiğini söyleyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum