Gabe Newell Duyurdu: Valve'dan Yeni Oyunlar Geliyor

HL 3? Left 4 Dead 3? Portal 3???

Reddit'te yaklaşık 1 saat önce biten soru-cevap etkinliğinde Valve'ın başındaki isim, "PC MASTER RACE"in lordu, PC oyuncularının kurtarıcısı ve yedi cihanın hükümdarı Gabe Newell, oyunculardan gelen soruları cevapladı.

Tabii ki herkesin aklında "Half Life 3 çıkacak mı?", "Left 4 Dead 3'ü görür müyüz?" veya "Portal 3 ne oldu?" gibi sorular olsa da, klasik olarak Newell bu soruları yanıtsız bıraktı. Yanıtsız derken, direkt olarak bu sorulara cevap vermedi; ama başka şeyler de söyledi.

Bir kullanıcının "Half Life/Portal evreninde geçen yeni bir oyun görme şansımız var mı? Bu evrenlerde cevapsız birçok soru olduğunu düşünüyorum" şeklindeki sorusuna PC Lordu sadece "Evet" diyerek cevap vermekle yetindi. Açık açık Half Life veya Portal evreninde geçen yeni bir oyun yapabileceklerini doğrulayan Newell'den sonra Reddit'te bayram havası esti tabii.

Bitmedi! Newell aynı zamanda başka bir kullanıcının Source 2 motoru hakkındaki sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Source 2'yi ana oyun geliştirme motorumuz olarak kullanmaya devam ediyoruz. Dota 2'yi buna dahil etmemizin yanında, bu oyun motorunu 'henüz duyurulmamış oyunları' geliştirirken de kullanıyoruz. Burada, Valve'da oyun geliştirme üstüne çalışan herkesin aynı oyun motoru üstüne çalışmasını isteriz. Ayrıca Source 2'yi geliştirme topluluğu için daha ulaşılabilir ve ücretsiz yapmayı da istiyoruz"

"Kul istedi bir göz, Allah verdi iki göz" diye bir deyim vardır ya, hah işte tam olarak bu. Yahu bildiğiniz Gabe Newell Valve'ın yeni oyunlar üstünde çalıştığını 1 değil 2 kez duyurdu! Tabii ki 3 kez değil... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Her ne kadar Reddit'in tüm sayfaları sevinç göz yaşlarına boğulmuş olsa da, ne zaman ve ne şekilde oyunlarla karşılaşacağımızı yine Valve'dan başka kimse bilmiyor. Half Life hikayesini farklı bir taraftan anlatan yeni bir oyun mu, yoksa Portal serisinin devamı mı gelecek belli değil. Fakat geliyor yani arkadaşlar, baya baya yenibir Valve oyunu geliyor!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum